MANİSA / SALİHLİ - Salihli Mesleki Eğitim Merkezi

May

OKULUMUZDA BULUNAN YANGIN TÜPLERİNİN BAKIMLARI YAPILMIŞTIR.İSG KURALLARI GEREĞİ EKSİK YERLERDE  BULUNAN YANGIN TÜPLERİNİN TEMİNİ YAPILMIŞTIR.

May

Okulumuzda iş sağlığı ve güvenliği kapsamında ana binamızda,birinci,ikinci,üçüncü katlarda,ek binamızda ve atölyelerimizde bulunan sigorta kutularının önüne yalıtkanlı paspas yerleşimi yapıldı.

Nis

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları ve Müsabakaları kapsamında Manisa İl Bilardo ve Gençler Turnuvası gerçekleştirildi. Manisa genelinde yirmiden fazla sporcunun katıldığı turnuvada kurumumuz öğrencilerinden Furkan DEMİR Manisa 1.si olurken Muhammet BABAT Manisa 3.sü oldu. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz,başarılarının devamını diliyoruz. Beden eğitimi öğretmenimiz Cafer ŞAHİN'e katkılarından dolayı çok teşekkkür ediyoruz.

Nis

OKULUMUZ MOBİLYA VE İÇ MEKAN TASARIMI ÖĞRETMENİ HÜSEYİN HAN'IN KATKILARI İLE KAHVALTI ORGANİZASYONU DÜZENLENMİŞTİR.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlamamız okulumuz bayan öğretmenleri ile pasta kesilerek gerçekleştirilmiştir

Mrt